divendres, 28 d’abril de 2017

La Liga Pal Madrí .....

                                                                           

           Doncs sembla que si. La lliga de futbol 2016-2017 serà pel Real Madrid. La resta d'equips ja estaven acostumats a "errors"arbitrals, en contra, sobretot al Bernàbeu però també a camp propi, amb la "casualitat",- deixem-ho així -, de que la majoria de vegades aquests errors afavoreixen als blancs. Després de la victòria del Barça al Bernàbeu per 2-3, la classificació de primera va quedar en un empat a punts entre Barça i Madrid, tot i que cal recordar que el Real Madrid ha jugat un partit menys, que jugarà davant el Celta de Vigo, just uns dies abans de la última jornada. Precisament aquesta ultima jornada que el Madrid jugarà davant el Màlaga, es la que ha encès els ànims de l'afició blaugrana. A aquesta ultima jornada, tot depenent dels resultats anteriors pot dependre el campionat. El Barça ha de jugar amb l'Espanyol, Villa-real, la U.D. Las Palmas i acaba la lliga a casa davant l'Eibar.
El Madrid per la seva banda rep al València, va a Granada, rep al Sevilla, juga el partit que te pendent a Vigo i acaba al camp del Màlaga. Es podria donar el cas, si cap dels dos falla abans, d'arribar a la última jornada amb el Madrid amb tres punts per sobre, però amb el "gol-average" favorable als blaugrana. El partit del Madrid davant el Màlaga tindria una importància vital per decidir el campionat. Una derrota davant el Màlaga, donaria la lliga al Barça, sempre amb la benentesa de que aquests guanyessin al Camp Nou a l'Eibar. Aquesta situació es va produir fa alguns anys amb el C.D.Tenerife com a protagonista i per a mes INRI, va passar dos anys consecutius. El Madrid en tenia prou en fer el mateix resultat que el Barça per ser campió, però tot i començar guanyant va acabar perdent les dues lligues. En aquelles dues ocasions l'entrenador del C.D.Tenerife era l' ex-jugador del Madrid Jorge Valdano. En aquesta ocasió a la banqueta del Màlaga hi ha un altre ex-jugador madridista, Miguel Gonzàlez "Michel".

           Michel va encendre la caixa dels trons quan en declaracions a Onda Cero, a la pregunta de si a ell li passaria la mateixa situació que a Valdano va contestar que "ell" es mes madridista que Valdano. Tothom va entendre que existia la possibilitat de que el Màlaga es deixes guanyar si d' això depenia que el Madrid fos campió. Després va voler matissar aquestes declaracions, dient que al Real Madrid s'estima mes fer-li el passadís que la punyeta. Va afegir que desitjava que la lliga ja estigui decidida quan el Madrid vagi a jugar a Màlaga. Per acabar-ho d'adobar, el xeic Al-Thani propietari del Màlaga ha fet unes declaracions que no fan mes que afegir llenya al foc. Ras i curt, el xeic ha manifestat que "La Basura de Catalunya no olera el Campeonato". Poc després ha fet un tuit dient que quan parlava de Basura es referia a la premsa catalana. El Barça ja ha anunciat que denunciarà aquestes declaracions davant el comitè de competició i a la comissió contra la violència. Sigui com sigui l'ombra del dubte ja no el podrà treure ningú, i si finalment s'arriba a la última jornada amb el campionat penjant d'aquest fil, la competició de lliga, que ja tenia forces dubtes d'estar manipulada, quedarà totalment desvirtuada i davant qualsevol errada arbitral o dels mateixos jugadors del Màlaga, ningú tindrà la certesa que no hagi estat provocada.                                                                                                               Ànec  Lluc