divendres, 8 de maig del 2015

PP a Catalunya.....Ganes de tocar els collons...

       







              El Partit Popular,arreu de l'estat espanyol,és un partit de dretes,i com a tal,fa la politica de dretes que per altre banda és la que li toca a fer.No s'entèn gaire bé,que partits aixi,puguin obtenir majories,quan s'ha demostrat que governen per als rics.i dubto molt que a espanya hi hagi 10 milions de rics.De babaus,potser si.Però,els camins de la politica,com els del sant pare,són inexcrutables.

               A Catalunya el Partit Popular,ha estat sempre un partit residual,tot i els escarafalls de la seva actual lider l'Alicia Sanchez Camacho.Aqui sempre s'ha considerat al Partit Popular com el partit del franquisme,de trist record pels catalans.Si un s'hi fixa una mica,s'adonara que els populars ataquen tot allò que surti de Catalunya.Fins i tot algunes lleis aprovades en els estatuts d'algunes comunitats,son rebutjades i impugnades a Catalunya.Això és " mania persecutoria " o " ganes de tocar els collons".

               Un dels encarregats de"tocar els collons" és el ministre Wert,que és veu que l'han tret d'alguna cova on el tenien amagat.Va començar dient allò de que " hay que españolizar a los niños catalanes ".No als bascos,andalusos o gallecs.....només als catalans.Ha denunciat el sistema d'immersiò llingüistica de Catalunya sense tenir ni puta ideia de com funciona.Qui diu que a Catalunya hi ha problemes amb el català-castellà,o bé no ha trepitjat mai catalunya o menteix,que no sé que és pitjor.
Després va fer que la justicia dictès que si un sol nen demanava clase en castellà,la resta de la clase se l'hauria d'empaçar.( Curiosa manera d'entendre la democracia.).Com que van ser molt pocs els pares que van demanar escolaritzar els seus fills en castellà,( fet que van atribuir a la por ),ara vol anular les matriculacions perque diu que s' ha d'incloure la possibilitat de matricular al teu fill en castellà.( Les llistes de matriculacions estan ja gairebé tancadas ).

És van inventar una llengüa nova,el LAPAO,per tal de puguer dir que a l'Aragò no és parlava català,han vetat que es rebi la senyal de " Televisiò de Catalunya "al pais Valencià i recentment a les Balears.( Això és bàsic per sortir de la crisi, xD.).

Van portar al Cosntitucional,que la va suspendre,la llei contra la pobressa energètica que asseguraba que les companyies d'aigua,llum i gas,no tallarien el suministre a les families amb dificultats econòmiques.Ho van justificar per evitar que unes CCAA la tinguesin i altres no.O sigui,igualem cap a la miseria,i no cap el benestar.

Van impugnar els pressupostos de la generalitat,amb l'unic objectiu de retrasar-ne la seva aplicaciò perque sabien que s'acabarien aplican SI o SI.

Capitol apart,mereix el ministre de l'interior Jorge Fernandez Diaz,que des de falsos informes,que ningú ha aclarit d'on van sortir,i que van alterar el resultat d'unes eleccions,que és un fet molt greu en un pais que és diu democratic,passant per vincular el jihadisme amb l'independentisme i acaban per enviar efectius de la policia nacional a Catalunya,sense que la generalitat,que és qui té la competencia,els hagi demanat.

Han suspes lleis,que a altres comunitats estan en vigor,com la que permetria a la generalitat cobrar un impost pels diposits bancaris,o l'euro sanitari.

                 Algunes d'aquestes lleis que han estat impugnades i portades als tribunals,que d'entrada les suspen cautelarment,i al cap d'uns anys ja decidirà si son constitucionals o no,servirien per ajudar a resoldre els problemes reals de la gent.El Partit Popular Català,mitjançant L'Alicia ,(s'huaria de dir Malicia ),sòmple la boca dient que el que s'ha de fer és governar per resoldre els problemes reals de la gent,quan ells només fan que posar pals a les rodes a tot,ja siguin politiques socials o d' àmbit sobiranista,que és el que els treu de pollaguera.
Per això des de que CIU va donar el gir sobiranista,al no aconseguir negociar res amb Rajoy,el Partit Popular va optar per fer de "mosca cojonera "amb Catalunya.Com molt bé li va dir Artur Mas a la "Malicia " al parlament,el PP vol aconseguir amb els tribunals,el que no aconsegueix a les urnes.

                   D'aqui a uns anys,quan fem una altre simposi amb la tematica "ESP contra CAT",és posaran les mans al cap,dient que és mentida i que són imaginacions nostres.Espero i desitjo que ja siguem independents i ja no ens puguin seguir tocant els collons.



 
                                                                                                 Ànec  Lluc