diumenge, 8 de març del 2015

Eleccions municipals 2015

El 24 de maig d' enguany,estàn convocades eleccions municipals per escollir la composició dels ajuntaments pels propers quàtre anys.de fet això,en un país democràtic pasa cada quàtre anys i no seria gaire notícia.

         Aquest any però, aquestes municipals prenen una importancia molt més rellevant que altres anys pel fet que estem inmersos en un proces on es decidirà el futur del país.

         De tots es sabut que al setembre és celebraran les eleccions per decidir si el poble català vol esdevenir un estat independent o no.Per aquesta raó els partits favorables a la independencia,volen que les municipals siguin una mena de primera volta "oficiosa" per tal de mesurar el suport real que pot tenir la opció independentista de cara al 27 de setembre.
PP,Psc,C´s,Icv s´han desmarcat rapidament d'aquest plantejament i volen deixar clar que només son eleccions municipals amb un caire exclusivament local.Política social,en diuen,que es el que importa a la gent.(Com si a la gent no l´importesin altres coses.A mes,que tota política local està supeditada a la política de l´estat a on pertany).

          De tota manera i encara que sigui amb la boca petita i de portes endins,tots els partits treuran les seves conclusions dels resultats que surtin d' aquets comicis.
El dia 25 de maig tots sabrem el suport que te cadascú i sabrem també si una catalunya nova,lliure i independent es posible.

                                                                                                                       Ànec  Lluc