divendres, 6 de març del 2015

Final de la copa del rei 2015 al Bernabeu ?

Ara que ja es coneix que la final de la copa del rei d´enguany la jugaran el Barça,que va eliminar al Vilareal, i l' athletic de Bilbao,que va eliminar a l´espanyol,ha començat la polèmica a l´hora de decidir l´estadi que acollirà la final.

     Els culés volen que sigui al Bernabeu,(a mi la veritat es que sem enfot on juguin mentre guanyi el barça) pero reconec que aixecar la copa al camp del etern rival,en cas de guanyar,afegueix molt de morbo i interes a la final.

     També ha despertat molta polèmica la mes que segura xiulada que hi haura el dia del partit quan entri a l´estadi,sigui quin sigui al final,que tot apunta que podria ser Valéncia o Sevilla,el rei Felip VI i mentre sona l' himne d´espanya.
Molts veuen aquesta xiulada com una manca de respecte i menyspreu cap els espanyols.Aixó és fals.Es contra Espanya contra qui va dirigida la nostra protesta perque es un estat que ens menysprea i falta al respecte des de fa molts anys i fins i tot avui ho continua fent al no deixar decidir als catalans el seu futur d' una manera clara i democràtica.(Que la constitució no ho permet es una camama,pero aixó ho explico en un altre article).

       Per tant,i com deia al començament,que juguin on sigui pero que els nostres portin la copa cap a casa.Tant de bó sigui de les últimes sino la darrera vegada que hem de jugar aquesta copa.En un futur no llunyà espero jugar la "copa del president"i que sigui entregada pel president de la república catalana.....!! Visca el Barça !! i !!Visca Catalunya !!.

                                                                                                                       Ànec  Lluc

P.D. : Ja sigui al Sanchez Pizjuan o a Mestalla el que si esta asegurat amb les aficións del Barça i de l' athletic de Bilbao es un " Caloret " futbolero per pasar-ho d' alló més be.