dimecres, 15 d’abril del 2015

La penúltima de Fernàndez Diaz ...........

                La setmana pasada,el ministre de l'interior del Partit Popular,Jorge Fernàndez Diaz,va dir la penúltima,al vincular el jihadisme islamista amb la independència de Catalunya.I dic la penúltima,perque Fernàndez Diaz,cada cop que obre la boca,fica la pota fins el fons.

                Aquestes declaracions les va fer després de la detenciò d'uns quants jihadistes islamistes,que segons sembla formaven part d'una cel·lula terrorista,disposada i preparada per fer atemptats de manera inminent.Sembla ser que un d'aquets islamistes,tenia alguna mena de relaciò amb la fundaciò " Nous Catalans ",que és una fundaciò en l'orbita de Ciu i que té per finalitat la integraciò d'immigrants a casa nostra.Fernàndez Diaz,de seguida va acusar a la fundaciò de ser bressol i d' acollir immigrants islamistes,per tal que aquets donin suport al proces independentista ,amb el perill que això comporta,perque a vegades,s'acull a gent que no venen a integrar-se,sino a "fer altres coses ".

                 La reacciò d' Angel Colom com a president de la fundaciò no és va fer esperar i va demanar al ministre que rectifiques,perque unes declaracions aixi,eren irresponsables ,irrespetuoses i sobretot falses.
Lluny de retractar-se,aquest cap de setmana,Fernàndez Diaz ha tornat a insistir que algunes actituts,envers als que venen de fora,son perilloses perque,a vegades l'afany d'aconseguir el suport dels nous-vinguts per alguns projectes,fa que es descuidin temes clau per la seguretat de tothom.
Per afegir més llenya al foc,ha restat merit als mossos que van dur a terme la operaciò contra els jihadistes,dient que les detencions és van fer gracies als informes del CNI.Un altra falacia,perque si fos aixi,no haurien sigut els mossos,sino la " seva policia nacional " qui hagues fet la operaciò.

                  Margallo,el ministre d'exteriors,ha sortit en defensa del seu company,dient que si ha dit tot això,és perque té informaciò contrastada i veraç perque Fernàndez Diaz és un home que no parla per parlar,i ha de tenir proves de tot el que diu.(Algú li hauria d'explicar al Margallo l'embolic amb els informes fantasmes que encara no ha trobat ningú.).

                  Homs com a portanveu del govern català,ha lamentat aquestes declaracions,i les ha qualificat de poc responsables i ha dit que no són propies d'un govern seriòs i riguròs,perque no s'ajusten de cap manera a la realitat.També ha demanat un punt més de serenitat i precisiò en aquest tipus d'afirmacions.

                   El PP català,ha sortit en defensa del minstre,dient que considera que les declaracions són sensates i raonables perque és va detenir a una persona vinculada a " Nous Catalans", que estaria relacionada amb el moviment salafista.
O sigui que si detenen a algun salafista,amb la samarreta del Barça,voldrà dir que el Barça fomentar o dona suport al terrorisme.....De bojos.......