dijous, 2 d’abril del 2015

La Roja....." Fin de ciclo ".....

               Des de que la selecciò espanyola " La Roja " va guanyar el mundial de Sudàfrica al 2010,moltes coses han canviat,menys el seleccionador esclar,que continua sent Vicente Del Bosque,o millor dit el Marquès Vicente Del Bosque,ja que en guanyar el mundial se li va otorgar el titol de marquès per "la gran dedicación al deporte y la contribución de don Vicente del Bosque González al fomento de los valores deportivos ".( Casi ná ).

                Des de que és va guanyar aquell mundial davant Holanda amb un gol d' Andrés Iniesta,la roja ha disputat set partits,amb un balanç de set derrotes i dues victories,i un total de 16 gols en contra i nomès 6 a favor.És a dir que ha encaixat gairebé el triple de gols.

                Això deixa clar,dues coses:una,que el paper del entrenador,seleccionador en aquest cas és secundari,i que qui fa a un equip campiò son els jugadors.
A ningú se li escapa que és troba a faltar a un Carles Puyol,un Xabi Alonso,un David Villa o un Xavi, etc....Casillas tampoc esta en el seu millor moment de forma,i el mateix podem dir d' uns quants jugadors clau d' aquella selecciò de 2010.

                 Cosa per altra banda que és pot considerar normal,ja que els anys pasen per a tothom,i el que cal ara és una renovaciò del equip,començant per l'entrenador.

                  De tota manera i com que confio en que molt aviat tindrem la "nostra " selecciò catalana de manera oficial,nomès puc dir.........Ja s'ho faran...