dimarts, 4 d’agost del 2015

El Barça pagarà per les estelades de Berlín.....

                                                                             


                Només han passat dues setmanes, des de les eleccions al F.C Barcelona, i molts socis ja comencen a penedir-se d'haver votat a Bartomeu.
Doncs si, el passat 18 de juliol es van celebrar les eleccions a la presidència del Barça. Quatre candidats van arribar a la votaciò final, després de presentar les firmes necesàries per poder ser-ho. Bartomeu va guanyar amb diferència, sobre el segòn candidat, que va se Joan Laporta. Molt més enrera, van quedar, Benedito i Freixa, amb un 7, i un 3% dels vots.

                Aquest any, ha estat molt bò, pel que fà al primer equip de futbol, ja que ha aconseguit el triplet, és a dir, ha guanyat, la champions, la lliga i la copa del rei. Aquets tres titols, a ben segur, han contribuit a la reelecciò de Bartomeu, que recordem està imputat pel cas Neymar. Aiximateix, el Barça, com a club, també ha estat sancionat, per partida doble; per la xiulada al rei i a l'himne espanyol, que és va produir al Nou Camp, a la final de la copa del rei, enfront del Bilbao, i per les estelades, que els afeccionats catalans, van lluir a Berlín, amb mutiu de la final de la Champions. Pel que fà a la xiulada, la sanciò no és ferma, i el Barça ha anunciat que presentarà recurs. En el cas de les estelades de Berlín, la UEFA, ha anat molt més depresa, i ja ha sancionat al Barça amb 30.000€. Aquesta sanciò, va arribar, quan ja s'havien convocat les eleccions. Bartomeu, que aleshores, ja havia presentar la dimisiò, per tal de tornar-se a presentar, va asegurar, que si sortia escollit president, el Barça presentaría recurs a aquesta sanciò, per considerar-la injusta, i que si no ho feia abans, erà perque ja no era president. Doncs no han passat ni 15 dies, i Bartomeu incompleix la primera promesa, feta en campanya. El Barça no presentarà cap recurs, i pagarà la multa de 30.000€ impossada per la UEFA. Aquesta decisiò, ha aixecat molta polsaguera  a les xarxes socials, des d'on s'ha qualificat el fet, de baixada de pantalons davant la Uefa. Tant és aixi, que la junta del Barça, ha hagut de sortir al pas, amb una nota de premsa, per explicar aquesta decisiò. A la nota de premsa, el Barça ha exposat, que han decidit acceptar la sanciò, a canvi d'una reuniò amb la Uefa, per recuperar les bones relacions, reuniò que, de moment però, no té data. També valora positivament, que d'un possible tancament del nou camp, s'hagi passat a nomès una multa de 30.000€.

               Personalment, em sembla una excusa molt pobre, per tal de justificar la no presentaciò de recurs a la sanciò. Queda molt lleig, quan en campanya, has afirmat que el presentaries, i després no ho fas. Veurem que pasa quan és dicti la sanciò, per la xiulada al nou camp. Veurem si aquest cop, si és presenta recurs, o també és paga.

              De tota manera, el soci l'ha votat majoritariament, i per tant serà el president del Barça, els proxims cinc anys. I ja se sap, que en el mon de futbol, l'exit depén de si entra la pilota o no, i si acaba entran, i és guanyen titols, el president ho té coll aball per ser reelegit, malgrat incompleixi algunes de les seves promeses, com aquesta de la Uefa, o la del patrocini de Qatar, que ja veurem que pasarà.

                                                                                                        Ànec  Lluc