dissabte, 29 d’agost del 2015

" L' imperi contraataca ".........

                                                                                 
                                 



                      " L'imperi contraataca ". Aquest és el titol d'una de les películes de la saga de la guerra de les galàxies, però en aquest cas, em refereixo a un nou atac de l'imperi espanyol contra el proces català. L'estat espanyol, que en un altre època havia estat un imperi, pel que fà a catalunya, segueix comportant-se com a tal, i sovint fà servir "les clavagueres de l'estat", per mirar d'aturar qualsevol cosa que se li escapi de les mans.

                       La guerra bruta de l'estat, o millor dit de l'imperi, va començar a la campanya electoral de 2012, quan el diari El Mundo, va publicar un suposat " esborrany fantasma ", fet per la UDEF de la policia nacional, que és la encarregada d'investigar delíctes econòmics, en el que s'acusava Artur Mas i Jordi Pujol, de tenir comptes a Suissa, no declarats a hisenda, per evitar pagar impostos. Aquest fet és va produir en plena campanya electoral, d'unes eleccions autonòmiques avançades, com a consequència del gir independentista de CiU, en escoltar el clamor popular d'una majoría del poble català, manifestat la diada del 11 de setembre. Curiòsament, per no dir un altre cosa més forta, un cop pasades les eleccions, ningú del ministeri de l'interior, va poder esbrinar d'on o qui havia "filtrat" aquell informe, anònim, i que ni tan sols van ser capaços de trobar. No és va poder demostrar. o més ben dit, sí és va demostrar que ni Mas ni Pujol, tenien comptes a Suissa. El ministre va declarar, que no havien pogut trobar a l'autor de l'informe, i ni tan sols va aclarir si existia de debò. De tota manera, el mal ja estava fet, i la mentida no va tenir cap repercusiò. Com diu la frase de Lucrecia Borgia, "Difama que algo queda".

                       En un altre filtraciò publicada al diari El Mundo, asssegurava que Xavier Trias, alcalde de BCN i que seria candidat a la reelecciò, tenía a Suissa, un compte de 12 milions d'euros. Aquest cop va ser el mateix Trias, qui va demostrar la falsedat de la noticia, aportant un certificat del banc suis on suposadament tenía el compte, que negava l'existencia de cap compte de la familia Trias. Tampòc en aquest cas, la mentida va suposar cap dimisiò ni càstig per ningú. És va arxivar la causa, i aqui no ha passat res.

                       Avui divendres 28 d'agost, la guardia civil, amb un fort desplegament mediàtic, i amb "lluns i taquigrafs", ha anat a escorcollar la fundaciò CatDem, vinculada a Convergència, i després ho ha fet, a algunes seus, també de Convergència. Segons sembla, els escorcolls estarien relacionats, amb el cobrament de comisions, per part de la Generalitat durant els governs de Jordi Pujol. Aquest assumpte, és va posar sobre la taula, fà una pila d'anys, quan Maragall, va parlar del famos 3%, al parlament. També és casualitat, que els escorcolls és facin avui, quan és a punt de començar la campanya electoral del 27S, i el mateix dia en que, "Junts Pel Si", formaciò on és troba integrada Cdc i el mateix Mas, fà el primer acte de pre-campanya. Tot plegat, fà pudor a clavagueres d'estat.



                      No entrarè a debatre si sòn certes o no les acusacions, ja que com predíca el PP, hem de deixar que actui la justicia, però que un cas que fà set, buit o deu anys, que va començar, i que ha estat adormit en algun calaix, sorti a un mes d'unes eleccions, fà pudor de socarrim. Si a això hi afegim, que "algú" va avisar als periodistes, perque fossin presents en el moment de començar l'escorcoll, la pudor ja és de " podrit ".

                      Tot i que la majoría de catalans, ja ens esperem aquest tipus de guerra bruta per part de l'estat, perque ja sabem de quin peu calcen, malauradament hi ha gent que encara s'ho empassa. No cal dir, que els unionistes i " españolitos ", aprofiten per intentar treure-li suc. Soraya ens torna a prendre per imbecils, i a la roda de premsa de després del consell de ministres, ha dit que amb la operaciò d'avui, és demostra que la justicia no te amb compta les dates ni la proximitat d'unes eleccions, i ens vol fer creure, que és pura casualitat, que sempre escampin la merda, quan s'acosten eleccions. Els seus votants, potser s'ho creuran, però nosaltres no som idiotes. Aquesta guerra bruta, ens ha de fer més forts encara. No ens podràn aturar.

                                                                                                                                                           

                                                                                            Ànec  Lluc