dimecres, 22 de juny del 2016

El Cinisme d' Albert Rivera.........

                                                                             


              Cínic: Persona que menteix sense amagar-se ni sentir vergonya i que es conscient de que ho esta fent.

              Hem entrat en la recta final de la campanya electoral i alguns comencen a fer servir les mentides contra Catalunya per esgarrapar vots d' aquí i d' allà fora de Catalunya. Fins ara aquestes mentides es basaven en privilegis sobretot en l'àmbit econòmic, que suposadament tenim els catalans. Albert Rivera però, ha traspassat aquest llindar i esta fent servir els problemes de convivència i fins i tot violència que pateixen els castellanoparlants a Catalunya. Primer va ser a Andalusia on enmig d'un míting va deixar anar : "Vengo de una tierra donde hay que partirse "literalmente" la cara para hablar en castellano y para ver partidos de "La Roja" en la calle".

Aquí podem veure que efectivament que els hi estan partint
"literalment" la cara per celebrar un dels gols de la selecció
aquesta Eurocopa. Fins i tot, com es pot veure a la foto del encapçalament Ciutadans ha hagut de fer dos cartells
diferents per la campanya, un per penjar a Catalunya i un altre per penjar-lo a la resta d' Espanya. ( S'han oblidat però que els dos cartells els han fet en castellà.).        

               Per si no n'hi havia prou, en un míting per terres gallegas ha tornat a dir que ha rebut amenaces de mort per defensar la llibertat d' expressió a Catalunya. Ha posat com exemple l' agressió a dues activistes de la selecció espanyola, la interrupció d'un míting de C's per part d'un membre d' Arran i els atacs que han patit les seus de C's. Tots aquests actes son totalment condemnables, però fer-los servir per atiar l'odi i la catalanofòbia per esgarrapar vots es molt miserable.

                El mateix Artur Mas ha rebut amenaces de mort i han estat moltes les seus de tots els partits les que han rebut agressions i han sofert destrosses. Només cal recordar l'atac a la seu Blanquerna, o les pintades i trencadissa de vidres a seus de CDC, ERC i fins i tot a Les CUP. Ja se que això es una mena de " i tu mes" però demostra que brètols n'hi ha a tot arreu i de tots colors. Per tant es patètic que ara faci servir el victimisme, com si ell fos l'únic que ho pateix i es mostra com el garant de la democràcia i llibertat.


                                                                                                      Ànec  Lluc