divendres, 17 de juny del 2016

La Catalanofòbia de Susanna Díaz .......

                                                                       

              Susanna Díaz ha tornat a carregar contra els catalans en campanya per esgarrapar uns vots a Podemos. Si fa uns dies advertía a Pablo Iglesias
que els vots dels andalusos no servirien per pagar privilegis a la Colau ni als independentistes, ara ha fet esment a les hipoteques i/o diners que tenen els andalusos a "La Caixa" que segons ella mateixa ha reconegut es la primera institució a la Comunitat. Ho ha fet criticant la possibilitat de la creació de la Hisenda catalana argumentant que el que volem fer es trossejar la riquesa d' Espanya. Algú li hauria de dir a la Susanna que els catalans fa molts anys que paguem alguns privilegis a la resta d' Espanya " per solidaritat" amb les C.C.A.A menys afavorides. Faria be la Susanna de mirar d'arreglar la seva Andalusia que 30 anys després de governs socialistes continua tenint un dels nivells d'atur i de pobresa infantil mes alts de tot l'estat i deixar-nos als catalans amb pau. Clar que quan nosaltres parlem d' això  o fem esment al PER, un subsidi agrari que s'ha fet etern, s'emprenyen i ens titllen d'insolidaris. A nosaltres però ens maltracten i menystenen per demanar allò que es nostre. Si "La Caixa" es la primera institució a Andalusia sera perquè les  condicions seran mes favorables que les que ofereixen les institucions andaluses. Que demanin hipoteques a Unicaja. (Quins Collons.).

              Per cert que aquestes declaracions li fan un flac favor al Psc, que hi hauria de dir alguna cosa. De moment però els socialistes catalans s'estimen mes callar, i mantenir les poques cadires que els hi queden. El mateix Sànchez hauria d'estar amoinat perquè el que vol realment Susanna Díaz es el sdu lloc i te el suport de molts barons del Psoe. Es trist però veure com una vegada mes es fa servir la catalanofòbia per mirar d' obtenir un grapat de vots a la resta d' Espanya. Això deu ser perquè ens estimen.


                                                                                                  Ànec  Lluc