dimarts, 16 d’agost del 2016

QWERTY ataca l'ANC per la sanitat catalana.....

                                                                         
       

              A "Catalunya Si Que Es Pot" segueixen capficats a fer servir l'odi cap a CiU i Artur Mas, fins i tot ara que pel que fa a l' expresident ja no esta en primera línea política i esta dedicat a la refundació de Convergència, perquè "Convergència i Unió" ja no existeix com a federació, degut al gir independentista de CDC i que Unió no ha volgut compartir. Ara li ha tocat el rebre a l' ANC i a la campanya que ha engegat per denunciar la conspiració contra Catalunya feta pública mitjançant la filtració d'unes converses entre Fdez. Díaz i De Alfonso, i mes concretament pel que fa l'assumpte del sistema de la sanitat catalana, on De Alfonso es vantava davant Fdez. Díaz d'haver-la destrossat. Aquesta campanya d'estiu es basa en posar a carrers i places, una serie de creus de color groc, amb la inscripció "sistema sanitari català" i vol simbolitzar una mena de cementiri pel sistema sanitari que segons paraules del propi De Alfonso, es van carregar per perjudicar a CiU, l' independentisme i de retruc a tots els catalans com a usuaris.

              Des de CSQP no s'han fet esperar les veus que han criticat durament aquesta campanya. Podem va fer un comunicat criticant l' ANC perquè segons ells " una entitat estimada per catalans i catalanes no pot prestar-se a la basta manipulació del relat de la corrupció sanitària". Esta molt be que es critiqui la corrupció vingui d' on vingui, però això no treu que també es pugui denunciar l'actuació reconeguda de les clavegueres de l'estat. Clar que potser no volen entrar en la conspiració de De Alfonso perquè en aquest cas, Podem es art i part. Vull recordar que el flamant escollit secretari de Podem Catalunya va fer una investigació a la seva revista "CafeAmbLlet" a la corrupció a la sanitat, i curiosament moltes de les noticies publicades coincideixen amb investigacions de De Alfonso. Casualitat ?.No ho se però les casualitats, en política son rares. De tota manera i acceptant que hi ha corrupció a la sanitat catalana, ( però no només de CiU), també podrien denunciar que les retallades venen generades per l'espoli que pateix Catalunya per l'estat espanyol, cosa que no han fet ni faran mai. Es cert que la sanitat la gestiona la Generalitat però no es menys cert que els recursos venen de Madrid, i acusar al govern català d' únic responsable de les retallades, es demagogia, manipulació, odi i fobia.....Denunciar la corrupció i tant, però el joc brut de les clavegueres de l'estat també.

             Marea Blanca de Catalunya tot i que no posa en dubte l' infrafinaçament del sistema sanitari català, subratlla que la conselleria de Boi Ruiz va retallar any rere any el pressupost de sanitat. Ha obviat però que aquesta retallada en el pressupost de sanitat ve marcada per la disminució de recursos que arriben a Catalunya des d'el govern central. Pensar que el govern retalla per "hobby" es demagogia, manipulació i visió sesgada de la realitat.

               Altres membres de CSQP han manifestat a twitter el rebuig a aquesta campanya i han acusat a l' ANC de fer-la per defensar CiU. Curiosament, com passava a la revista CafeAmbLlet, només es parla de la presumpta corrupció de CiU. Es veu que en els set anys de "Tripartit", la sanitat catalana funcionava com "oli en un llum", i quan ho van deixar, al 2010 la caixa de la Generalitat estava plena i sense deutes. Curiosament però, en el cas Innova a Reus hi han mes imputats del PSC i ICV, però d'aquests no se'n parla perquè son dels seus. Una vegada mes queda palès que els "poscos"fan servir qualsevol argument per deixar anar el seu odi a convergència.


                                                                                                    Ànec  Lluc

             P.D. : Posats a parlar de retallades i llits d' hospital tancats, sembla que Catalunya no es capdavantera, tot i tenir, segons sembla, els polítics mes inútils i corruptes de tots els que es fan i desfan.